Bezpečnost s chytrým venkovním osvětlením - představujeme osvětlení Steinel s kamerou.

V dnešní době, kdy bezpečnost našich domovů a okolí je stále důležitější, hledáme chytrá řešení, která nám umožní mít klid na duši a přehled o dění kolem našeho domova. Jedním z takových řešení je chytré venkovní osvětlení s kamerou a interkomunikačním zařízením. V tomto článku vám představíme dva špičkové produkty na trhu, které kombinují několik funkcí do jednoho elegantního a praktického zařízení - Senzorový reflektor s kamerou a interkomunikačním zařízením XLED CAM 1 SC a Senzorové svítidlo s kamerou a interkomunikačním zařízením L 620 CAM SC.


XLED CAM 1 SC

Klíčové vlastnosti

XLED CAM 1 SC je venkovní LED reflektor, který nejen že poskytuje kvalitní osvětlení, ale také zajišťuje bezpečnost vaší nemovitosti díky integrovanému detektoru pohybu, kameře a interkomunikačnímu systému. Tento produkt je ideálním řešením pro každého, kdo hledá způsob, jak zlepšit zabezpečení svého domova a mít kontrolu nad tím, co se děje v jeho okolí.

Detektor pohybu a automatické osvětlení

Jedním z hlavních benefitů tohoto zařízení je 180° infračervený senzor pohybu s dosahem 10 metrů. Jakmile detekuje pohyb, reflektor se automaticky sepne a osvětlí okolí. To nejen odradí případné nevítané návštěvníky, ale také zajistí, že budete mít vždy dostatek světla při příchodu domů.

Kamera a oznámení na mobilním zařízení

Otočná širokoúhlá barevná kamera s rozlišením HD odesílá snímky vynikající kvality přímo do vašeho mobilního zařízení. Při detekci pohybu můžete dostávat oznámení na váš smartphone nebo tablet, takže budete mít vždy přehled o tom, co se děje před vaším domem, i když jste daleko.

Interkomunikační systém

Další vynikající funkcí je interkomunikační systém, který vám umožní navázat přímý kontakt a komunikovat s návštěvníkem. Tímto způsobem můžete například mluvit s pošťákem nebo doručovatelem, aniž byste museli být doma.

Paměť a záznamy

Karta micro SD s 8 GB pamětí slouží jako paměťové médium a automaticky zaznamenává vše, co se stane po detekci pohybu. To vám umožní kdykoli se vrátit k záznamům a mít důkazní materiál v případě potřeby.

Kvalitní osvětlení

Inteligentní reflektor poskytuje teplé bílé světlo 3000 K, což vytváří příjemnou atmosféru a zároveň dostatečné osvětlení s výkonem 2310 lm při 21 W.


L 620 CAM SC

Klíčové vlastnosti

L 620 CAM SC je dalším výjimečným produktem od firmy STEINEL, který kombinuje venkovní osvětlení s kamerou a interkomunikačním systémem. Toto zařízení je vybaveno nejnovější Wi-Fi technologií a je ideální pro ty, kteří chtějí mít plnou kontrolu nad svým vstupním prostorem.

Detektor pohybu a automatické osvětlení

Infračervený senzor pohybu s úhlem záchytu 180° a dosahem 10 metrů zjistí pohyb a okamžitě rozsvítí světlo. Současně se na vašem mobilním zařízení zobrazí zpráva, což vám umožní rychle reagovat na situaci.

Kamera a oznámení na mobilním zařízení

Přesně nastavitelná kamera přenáší snímky vašeho vchodu přímo do vašeho smartphonu nebo tabletu přes Wi-Fi. To vám poskytuje neustálý přehled o tom, co se děje venku, a umožňuje vám vidět a slyšet dění před vašimi dveřmi.

Interkomunikační systém

Vestavěná interkomunikační jednotka umožňuje komunikovat s návštěvníky prostřednictvím vašeho smartphonu nebo tabletu. Tímto způsobem můžete například mluvit s návštěvníkem, aniž byste museli otevírat dveře.

Paměť a záznamy

Při detekci pohybu jsou odpovídající snímky uloženy na kartu micro SD uloženou přímo v osvětlení. To vám umožní mít záznamy o všech událostech, které se staly před vaším domem.

Kvalitní osvětlení

Teplé bílé světlo s 3000 K a světelným tokem 925 lm zajišťuje dostatečné osvětlení a příjemnou atmosféru. S příkonem 14,1 W jsou i ty nejtmavší zákoutí vždy dobře osvětleny.


Senzorový reflektor s kamerou a interkomunikačním zařízením XLED CAM 1 SC a Senzorové svítidlo s kamerou a interkomunikačním zařízením L 620 CAM SC jsou ideálními řešeními pro všechny, kteří chtějí zlepšit bezpečnost svého domova a mít kontrolu nad tím, co se děje v jeho okolí. Kombinace kvalitního osvětlení, detektoru pohybu, HD kamery a interkomunikačního systému poskytuje komplexní ochranu a komfort, který ocení každý majitel nemovitosti. Navíc, díky bezplatné aplikaci dostupné pro iOS a Android, můžete mít vše pod kontrolou přímo z vašeho mobilního zařízení. Investujte do bezpečnosti a pohodlí s těmito špičkovými produkty a užijte si klidnější život.


Srovnání

Světelný výkon


XLED CAM 1 SC nabízí vyšší světelný tok 2310 lm, což je ideální pro osvětlování větších prostorů a poskytování jasného světla. Naproti tomu L 620 CAM SC s 925 lm poskytuje dostatečné osvětlení pro menší oblasti, jako jsou vstupy nebo menší zahrady.

Kamera

Oba produkty mají integrované kamery, které umožňují sledovat dění v okolí vašeho domu. XLED CAM 1 SC má otočnou širokoúhlou kameru s rozlišením HD, což zajišťuje širší pokrytí a kvalitní obraz. L 620 CAM SC má přesně nastavitelnou kameru, která je ideální pro zaměření na konkrétní oblast.

Materiály a konstrukce

XLED CAM 1 SC je vyroben z hliníku a skla, což zajišťuje robustní konstrukci a odolnost. L 620 CAM SC kombinuje hliníkový kryt s vysoce kvalitním opálovým sklem, což dodává moderní vzhled a trvanlivost.

Aplikace a konektivita

Oba produkty jsou kompatibilní s aplikacemi pro iOS a Android, což umožňuje snadné ovládání a sledování přímo z vašeho mobilního zařízení. L 620 CAM SC navíc využívá Wi-Fi technologii, která zajišťuje stabilní připojení a snadnou integraci do domácí sítě.


Doporučení pro zákazníky

XLED CAM 1 SC je vhodný pro zákazníky, kteří potřebují silné osvětlení a široké pokrytí kamerou. Tento produkt je ideální pro větší prostory, jako jsou zahrady, parkoviště nebo dvory. Díky vysokému světelnému toku a širokoúhlé kameře poskytuje vynikající přehled o dění v okolí.

L 620 CAM SC je vhodný pro zákazníky, kteří hledají elegantní a moderní řešení pro menší prostory, jako jsou vstupy, terasy nebo malé zahrady. Tento produkt nabízí dostatečné osvětlení, kvalitní obraz z kamery a snadné ovládání přes Wi-Fi aplikaci. Je ideální pro ty, kteří ocení stylový design a chtějí mít přehled o dění přímo před svými dveřmi.


Závěr

Oba produkty nabízejí vynikající kombinaci osvětlení, bezpečnostních funkcí a interkomunikačních systémů. Výběr mezi nimi závisí na specifických potřebách a preferencích zákazníka. XLED CAM 1 SC je perfektní pro větší a více exponované prostory, zatímco L 620 CAM SC nabízí ideální řešení pro menší a stylovější prostředí.